Wat wie doun

Repertoire (wat wie doun)

De Kösters maken met zijn vieren een programma vol met muziek. Bekende en onbekende muziek uit de jaren 60, 70 en 80 voorzien van Groningse teksten. Ook hebben wij een aantal eigen (Grunneger) nummers gemaakt.

Het genre bestaat uit mooie luisterliedjes, meezingers, rock ’n roll en ballades vol humor, lief, leed en ellende. Met ons brede repertoire kunnen wij elk feest verzorgen, waarbij wij actief inspelen op het publiek zowel op straat als op een (besloten) feest. We spelen echter ook graag ook voor een luisterend publiek en op culturele bijeenkomsten. Het luisterend publiek wordt door middel van rijmpjes, grappen, beelden en praatjes betrokken bij de voorstelling. Door improvisatie ontstaan vaak onverwachte en grappige situaties.

foto2foto1

Voor en tijdens een optreden zijn er, net als in de pauze, beelden te zien op een groot scherm. Deze verrassende PowerPoint-presentaties ondersteunen met beeld en tekst de liedjes en zorgen hiermee voor een compleet beeld naast de muziek. Kortom; een repertoire voor een avondvullend programma met vele facetten, humor en dans…..bean13

Spaigelploatjes

Tot nu toe zijn er vier spaigelploatjes oftewel cd’s opgenomen, waarop een deel van het repertoire is te horen. De vier cd’s zijn uitverkocht. Wel is er een MP-3 cd gemaakt waar alle 53 ooit opgenomen opnames op staan, plus 6 bonus tracks! Klik hier om de CD te bestellen: MP3 CD ‘Opnomen’.

Uit de oude doos…

Onderstaande krantenartikelen zijn voor ons nostalgisch en daarom willen wij dit graag met jullie delen. Veel leesplezier ermee…….