Optredens

Altied  FEEST !

Tijdens optredens gebruiken wij een scherm om het publiek bij alle nummers mee te laten zingen en liedjes met beelden te ondersteunen. Ook voorafgaand aan een optreden en in de pauzes worden beelden en teksten getoond. Het verhoogt de sfeer en geeft daarmee iets extra’s. Wim Kappen en Stefan Enting klaren samen dat klusje. Hierdoor kunnen we onze optredens nog beter voor het voetlicht brengen.

Volgt u ons niet in het echt, maar wel via Facebook (snoetjebouk)? Da’s ja mooi. Voor wie ook op de hoogte wil blijven, zie: https://www.facebook.com/dekosters1991

Optredens: We treden ook na ruim 25 jaar, nog steeds regelmatig op. We kunnen dat doen, omdat we er veel in plezier hebben met wat we doen en omdat we voortdurend ons programma verversen met nieuwe nummers en acts. We blijven daarin onze eigen koers varen en (gelukkig) vinden veel mensen dat leuk. Naast openbare optredens, hebben we ook andere (besloten) optredens. U kunt bij deze besloten optredens ook denken aan bedrijfsfeesten, buurt-, en sportverenigingen. En uiteraard voor mensen die gewoon iets te vieren hebben. Altied schier!

Wilt u ons ook eens op Youtube zien? Tik De Kösters in en er verschijnen oude filmpjes (toen we nog echt jong waren). Een aantal filmpjes hebben we al geselecteerd op ons video-pagina.

Belangstelling? Kijk op Contact voor gegevens!

 

 

Optredens worden ook vermeld op een speciale Grunniger Webstee: kijk eens op Webloug.

 

Belangstelling? Kijk op Contact voor gegevens!

 

 

Kom luisteren en informeer of er gereserveerd moet worden, want vol is vol !